Holdoversigt

X

Body Balance® Pilates instruktøruddannelse

En dejlig livsbekræftende uddannelse

Du får viden, værktøjer og mod til at blive en rigtig god underviser. Samtidig kommer du på en personlig udviklingsrejse, hvor du arbejder med din fysiske og mentale balance. Kroppen bliver strammet op og smidiggjort, og sindet fyldt med energi og overskud.

Den eneste pilatesuddannelse i Danmark, som er holistisk orienteret.

Træningssystemet Body Balance® har mange elementer fra pilates, som Bettinna Delfs i 1982 tog med hjem fra sit studieophold i USA. Grundstammen i træningssystemet er, at øvelserne hele tiden understøtter en optimal smuk holdning. At bevægelserne udføres i overensstemmelse med anatomien, så leddene bliver stimuleret i stedet for at blive slidt. Der arbejdes både med styrke, smidighed, balance, energi, afspænding og mentaltræning.

Kostens betydning for forebyggelse og sundhed

Alkaline Living er en livsstil, der skaber sundhed og glæde på alle planer. Ja, det kan lyde for godt til at være sandt, men det er fordi livsstilen befordrer et miljø i kroppen, som giver de optimale livsbetingelser for vore celler, lige fra blodceller, til hudceller, til hormoner til alle celletyper. Ligesom fiskene er afhængige af vandets kvalitet, er vore celler afhængige af vort indre miljø - vort indre hav. Bliver vandet for surt, dør fisken, bliver vores kropsvæv for surt, bliver vore celler syge, og der skabes grobund for svamp, vira, sygdom og dårligt humør.

Tanker og følelser
Tanker og følelser påvirker spændingsbalancen i vore i musklerne, og påvirker kemien i vor krop. Derfor vil det bevidste sind indgå som en naturlig del i undervisningen. Det hele er med til, at gøre uddannelsen meget helhedsorienteret, og du vil få stor personlig glæde af uddannelsen.

 Læs mere om konceptet Body Balance Pilates.

 


Print

LA Bygning Udefra 220

Forside Til Uddbrochure