Holdoversigt

X

Priser & Tilmelding

  Kr. pr. måned  

Fast hold 1 x ugl. 60 min.

Fast hold 2 x ugl. 60 min.

342,-

634, 

 

Fast hold 1 x ugl. 90 min.

Fast hold 2 x ugl. 90 min.

513,- 

876,-

 

 

Fritræner  1.200,-   
Tilmeldingsgebyr    100,-   
Prøvetime 75,-   
     
Kr. pr. klippekort 10x60 min.        Kr. pr. klippekort  10x90 min.
  1.100,-    1.550,-

 

Ønsker du at købe et medlemskab?
Medlemsskab købes i vores SHOP.

Adgang til bookingsystemet

Som medlem får du tildelt et fortløbende medlemsnummer med begyndelsesbogstaverne lille "la" og en adgangskode. Begge skal benyttes som adgang til bookingsystemet samt til redigering til din personlige side, hvor du har en oversigt over tilmeldte træningsgange, hvor mange træningsgange du har til gode og hvor mange gange du har brugt mm.

Fast hold
En fast træningstid er for dig, som gerne vil træne på samme hold hver uge. Medlemskabet vil automatisk blive trukket hver måned via dit Dankort. Hvis du ønsker at pendle, skal du huske at afmelde din træningsgang via det link du får til bookingsystemet. Derefter reserverer du selv et nyt træningstidspunkt i bookingsystemet. Husk at melde afbud mindst 2 timer før holdstart ellers mister du et klip.

Fritræner
Fritrænere kan reservere plads på et hold 1 måned frem og max. 8 hold om ugen. Du vil automatisk blive trukket hver måned via dit Dankort. hvis du ikke ønsker din plads, så husk at afmelde din reserverede træningsgang mindst 2 timer før, så der er en anden, der kan få din plads.

Klippekort
Vi tilbyder 10-turs-klippekort med gyldighed på max. 4 mdr. Det er ikke muligt at forlænge gyldighedsperioden. Klippekortet kan købes i vores SHOP.

Afbud vedrører alle holdtyper

Hvis du bliver forhindret i at møde op til din reserverede træningstid, bedes du framelde dig via systemet senest 2 timer før, så andre kan få glæde af pladsen. Hvis ikke du framelder til tiden, er din ”træningsgang” mistet og refunderes ikke.

Venteliste
Sætter du dig på venteliste til et hold, får du tilbudt pladsen via SMS senest 2 timer før holdstart.

Opsigelse af medlemskab
Medlemskabet på Fast-hold og Fritræner kan til enhver tid opsige deres medlemsskab med løbende måned + 30 dage varsel.

Ubrugte klip
Ubrugte klip fra klippekort ældre end 4 mdr. refunderes ikke.


Medbring til træningen

Medbring et stort badehåndklæde eller tæppe, der dækker hele liggeunderlaget samt sokker med skridsikre såler. Der må ikke trænes i bare fødder.

*** På alle Living Academys hold, sker træning på eget ansvar ***  


Print

Moerk Pige Afslappet